Fashion

Vlieger & Vandam gewelddadig van binnen

Voor de fall/winter 2011 collectie heeft het succesvolle ontwerpersduo Vlieger & Vandam een compleet nieuwe serie tassen en portefeuilles ontworpen. Geen pistolen en messen meer zichtbaar op de buitenkant van de tas, maar in een bonte print in de voering verwerkt.

MoMA en Riri

Carolien Vlieger en Hein Van Dam zijn al een poos niet onverdienstelijk bezig in de fashion biz. Hun Gaurdian Angel tassencollectie is vanaf het eerste moment hot in de modewereld. De duurzame leren tassen met doordruk van een mes of pistool zijn een aantal keer aan de arm van Rihanna gespot en opgenomen in de vaste collectie van het Museum of Modern Art (MoMA) in New York.

rihanna vliegerenvandam

Riri met Guardian Angel tas vorig jaar in New York

Kleurijk

In de fall/winter 2011 collectie van de Nederlandse designers zijn de pistolen en messen naar de binnenkant van de tas verplaatst; een prachtige bedrukte voeringstof is ontwikkeld waarop een bont patroon van de karakteristieke pistolen en messen prijkt. De tassen zijn verder in een kleurrijk badje gedoopt, de damestassen zijn naast zwart uitgevoerd in donkerblauw en fuchsia, gecombineerd met contrasterende details en afgewerkt met glanzend gouden fournituren en ritsen. De unisex tassen uit deze serie zijn er in fel blauw en oranje, en opvallend groen en mat zwart.

vliegervandam

voering vlieger en vandam

Voering fall.winter 2011 collectie Vlieger & Vandam

Lievelings

Wij waren al fan van Vlieger & Vandam, maar na het zien van de nieuwe fall/winter collectie zijn we bijna groupies. Onze favoriete items zijn een felblauw shopper model, een donkerblauwe tas met ruby accenten en een ruby (ja, ja obsessed) portemonnee.

vlieger en vandam blauw

vlieger vandam fw11

vlieger en van dam fw 11

Wat vind jij van het kleur bekennen van Vlieger & Vandam?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top