Fashion

Obsessed with my: Vlieger & Vandam Gun bag

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Fleur Hoogeveen, mode styliste van Metro Mode, en haar Vlieger & Vandam Guardian Angel Tote Deluxe.
 
"Mijn tas van Vlieger & Van Dam is absoluut mijn lievelingsitem. Ik had al jaren een oogje op de Guardian Angel bag en onlangs kwamen ze met een versie met gouden studs. Toen wist ik het zeker: die moet ik hebben! Ik had net het eerste jaar met mijn ‘eigen bedrijf’ gedraaid en ik vond dat ik mezelf wel mocht belonen. Ik loop momenteel zes maanden stage in New York bij een bekende stylist en ik voel me veilig op straat wanneer ik met deze tas loop. Ik krijg er ook veel reacties op. Van gangsters op straat die schreeuwen: ‘Miss, I like your gun!’ tot politie agenten die vragen of het pistool wel nep is."
 
vlieger & vandam gun pistol pistol bag tas stijl outfit fleur hoogeveen fleur la meilleure metro mode styliste
Mijn eerste indrukken in New York: Starbucks en yellow cabs. Met natuurlijk mijn Vlieger & Vandam aan mijn zijde.

"Ik combineer mijn tas met alles, want hij past heel makkelijk bij veel outfits. Eigenlijk maakt deze tas mijn outfit altijd af. Hij is ook nog eens perfect voor mijn werk, want mijn laptop past erin en er is niemand die hem zo durft te stelen."
 
vlieger & vandam gun pistol pistol bag tas stijl outfit
Apple picking in New York om traditioneel het herfstseizoen te openen.

"Ik heb een vrij klassieke stijl die af en toe een rare twist krijgt. Zo ga ik van sneakers naar cowboy boots en pumps. Ik heb een liefde voor kraagjes op een blouse of een jurk en vrijwel altijd hooggesloten. Ik ben een vrij casual persoon, ik vind het leuker om één apart ding te hebben dan totaal tot in de puntjes gestyled te zijn."

vlieger & vandam gun pistol pistol bag tas stijl outfit fleur hoogeveen fleur la meilleure metro mode

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top