Fashion

Fashion review: Scholl sandalen met hak

Scholl staat bekend om comfortabel schoeisel. Dat daar geen suf imago aan te pas komt, heeft het schoenenmerk bewezen met de spring/summer 2011 collectie bestaande uit on-trend modellen van clogs tot pumps. Dat de booties hip zijn, valt in één oogopslag te zien, maar zijn ze ook comfortabel? Evelien testte hooggehakt de schoenen uit!

Met een lange dag werken, daarna een perspresentatie en tot slot een feestje in het vooruitzicht, ga ik normaal gesproken de deur niet uit in pumps zonder ballerina's als back up. Maar met deze gehakte Scholl sandalen aan mijn voeten, durfde ik het platte schoeisel wel in mijn schoenenmand te laten liggen.

Fashionreview: Scholl

Fashionreview: Scholl

Fashionreview: Scholl

Fashionreview: Scholl

Het voetenbed van kurk in combinatie met de leren bandjes, zorgt voor een perfecte pasvorm. Aan het einde van de dag bleek dan ook dat het comfort waarmee Scholl zich door de jaren heen in de kijkers wist te spelen, heel goed samengaat met een fashion gevoel. Na 15 uur rond te hebben gelopen, ging ik een keer niet strompelend naar huis, maar vooruit met flinke pas.

Wat: Curve High Heel Sandalen

Prijs: €150,-

Voor meer informatie en verkooppunten van Scholl check je de website.

(Door: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top