Fashion

Fashion review: Bottom-Up jeans van Liu Jo

De probleemzone bij het vinden van de juiste jeans is de bootie. Want met een slechte pasvorm rondom de billen, gaat de aankoop van een spijkerbroek toch niet door? Om dat te voorkomen introduceert Liu Jo de Bottom-Up jeans met de ultieme pasvorm. Het Italiaanse kledingmerk is zo zeker van die zaak, dat Fashionscene de broek mocht testen!

Door de combinatie van twee strategisch geplaatste elementen: een heupstuk aan de achterzijde en een stiknaad op een zeer specifieke plek, belooft Liu Jo de perfecte pasvorm voor jeans te hebben gevonden. Je billen worden optisch gelift, en vrouwelijke rondingen geaccentueerd voor een sexy bottom!

Met de billen van de modellen in de commercial zit het zo te zien wel goed, maar het is natuurlijk afwachten of dat bij jezelf ook het geval is, als je in het pashokje staat tijdens een eindeloze zoektocht naar de perfecte jeans...Daarom testte ik de broek voor jullie uit!

 

Tijdens het testen van de Bottom-Up jeans van Liu Jo kwam ik er al snel achter dat de broek wonderen doet voor je billen. Na het maken van de before en after pictures begon ik me zelfs af te vragen hoe ik vanochtend de deur heb uit kunnen gaan in een veel te loszittende broek, eye-opener!

Links: Before Rechts: Bottom-upped by Liu Jo

Before Bottom Upped by Liu Jo

Bottom Upped by Liu Jo Bottom Upped by Liu Jo 

Before Bottom Upped by Liu Jo

Before Bottom Upped by Liu Jo

Kritische modejournalisten hebben natuurlijk altijd iets op te merken. Van de waisted wassing die hier en daar opengewerkt is, moet je namelijk net houden...Maar gelukkig heeft Liu Jo ook daar iets op gevonden. Met 18 silhouetten die verkrijgbaar zijn in 13 uitvoeringen, zit er voor iedereen wel een mooie jeans tussen...

Liu Jo wassingen

Voor meer informatie check je de website van Liu Jo, en om de jeans meteen online te kopen ga je naar de webshop! Wat vinden jullie van de Bottom-Up metamorfose?

(tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top