Fashion

Fashion review: Levi's® Curve ID

Om ieder vrouw blij te maken en de zoektocht naar de perfecte jeans te vergemakkelijken heeft Levi's de Curve ID lijn uitgebreid met nog meer shapes en sizes. Dat betekent: hoog tijd om de succesformule met de Slight Curve, Demi Curve en Bold Curve zelf uit te testen!

Levi's Curve ID

Op naar de Levi's store dus, om erachter te komen of de broeken me letterlijk op het lijf zijn geschreven! Een persoonlijke benadering is een must om te bepalen welke categorie jeans het beste staat. Voor de wat rechtere lichamen met weinig curve tussen taille en heupen, is er de Slight Curve. Om de taille te flatteren en vormen op precies de goede plekken te accentueren is er de Demi Curve. En voor smalle taille en gecurvde heup is er de Bold Curve.

Levi's Curve ID

Onder welke categorie je valt, weet je pas na een uitgebreid meetsessie, waaruit bij mij wel een ietwat tegenvallend resultaat kwam. De Slight Curve it is - maar ik heb toch heus wel een beetje bil? Heel klein beetje maar - dacht ik stiekem in mezelf. Alsof dat gehoord werd, legde de verkoopster me meteen daarna uit dat het niets te maken heeft met de vorm van je billen, maar puur om de afstand tussen de taille, heupen en bil. Pfjieuw!

De Slight Curve van de Levi's Curve ID is er in verschillende maten en modellen. Van skinny tot bootcut fit in verschillende wassingen, en van smalle tot wijde pijpen. Allemaal variërend van €89,95 tot €129,95.

Levi's Curve ID

Omdat een mooie donkere skinny jeans die goed zit nog ontbrak in mijn kledingkast  – helaas geen walk in closet, maar dat terzijde- ging ik daar voor. In het pashokje zag ik op het prijskaartje dat ik voor een keer niet het duurste kledingstuk, had uitgekozen. Maar 89,95 kost de broek en hij zit als gegoten met een comfortabele fit en een goede pasvorm. Ik voorspel een nieuwe favoriete jeans!

Levi's Curve ID

De Levi's Curve ID

Wil jij ook weten of de Levi's Curve ID op je lijf is geschreven ga dan naar de website van Levi’s voor de verkooppunten en maak een prive opmeet afspraak. Liever zelf aan de slag? Je kan jezelf ook opmeten en de broek online bestellen. Kijk hier voor de instructies!

(Tekst: Evelien)

 

Deel dit artikel
Back to top