Fashion

Fashion review: HTC ChaCha

Met de vers gelanceerde telefoon van HTC houd je de wereld om je heen op de hoogte van nieuwtjes en alles wat je meemaakt. Door de directe koppeling die de ChaCha met Facebook heeft, gaat dat zelfs extra snel. Fashionscene's Evelien mocht de telefoon met een fashionable design uittesten.

Fashionscene's Evelien met HTC

Een dreamjob bij Fashionscene bestaat uit het dagelijks vullen van de website samen met de rest van het team, maar daar houdt het natuurlijk niet bij op. Ook tijdens het heen en weer racen tussen redactie en mode-evenementen all over town willen we modeliefhebbers op de hoogte houden. Daarom vind je op de Facebook van Fashionscene niet alleen het laatste modenieuws, maar ook persoonlijke kiekjes en alles wat de redactie meemaakt in de modewereld.

Je kunt je dan ook wel voorstellen dat de verwachtingen van de nieuwe HTC ChaCha hooggespannen waren toen ik het telefoontje samen met een select modegezelschap in ontvangst mocht nemen. Want: alles wat het leven en vooral werk makkelijker maakt is welkom! De HTC ChaCha maakte het meteen al waar. Omdat er een samenwerking is met Facebook hoefde er niet eerst een app te worden gedownload voordat ik het uitzicht over Amsterdam vanaf de bovenste verdieping van het Mint Hotel -waar het evenement plaatsvond- kon delen. Met een druk op de speciale knop rechtsonderin, ben je maar een klik verwijderd van een post op Facebook. En dat is handig!

Uitzicht Mint Hotel in Amsterdam

Wat nog meer handig is: de combinatie van een toetsenbord en een touchscreen. Hiermee wordt het gemak van een Blackberry en Iphone gecombineerd in één telefoon; de HTC ChaCHa. Ook fijn: het schuinlopende beeldscherm dat ervoor zorgt dat het display niet breekt. Personen waarbij hun telefoon de hele dag door spontaan uit hun handen valt opgelet, do you feel me?

HTC ChaCHa

Omdat we zo enthousiast zijn over de functionaliteiten en het fashionable voorkomen, willen we jou de HTC ChaCha niet onthouden. Daarom mogen we er één weggeven. Wil je weten hoe je kans maakt? Hou dan Fashionscene volgende week goed in de gaten!

(Door: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top