Fashion

Chrissy Teigen heeft de gemeenste internettrolls maar dealt er geniaal mee

De komst van social media is zowel een zegen als een vloek. Het is geweldig om via Instagram, Facebook, Twitter of Snapchat in contact te komen met je idool, maar voor vele internet trolls is het ook dé manier om celebs openlijk te beledigen. Helaas weet Chrissy Teigen er alles van en wordt ze regelmatig bekritiseert via Twitter. Gelukkig is het model niet op haar mondje gevallen en weet altijd sterk te reageren op haters. 

De geweldige moeder, fervent kookfanaat en vrouw van John Legend blies via Twitter stoom af, nadat Twitteraars voor de zoveelste keer haar ouderlijke vaardigheden aan de kaak stelden. Het Sports Illustrated-model deelde via social media een foto van een een paar lelijke reacties die ze kreeg en deze zijn niet voor de poes. Gelukkig staat Chrissy hierboven en plaatste een duidelijke boodschap onder de foto. “Imagine being this miserable. We are fine, thanks.” 

Ook wist Chrissy op Twitter te plaatsen wat we allemaal denken. “Some people are just hell bent on being the fucking worst.

Hear, hear! 


Lees hier nog meer geweldige comebacks van Chrissy op social media. 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top