Beauty

De nummer 1 foundation + Facebook review

Estée Lauder is onder andere bekend van de super foundations die ze in het assortiment hebben. De nummer 1 foundation van het luxe cosmeticamerk is de Double Wear foundation. Om het succes van deze droom foundation te vieren komt Estée Lauder met een super leuke Facebook-applicatie waarmee je jouw Facebook profiel net iets specialers maakt.

double wear foundation

De Double Wear Stay-In-Place foundations en poeders zijn inmiddels uitgebreid met nieuwe teinten, waardoor iedere huidskleur een natuurlijke, volmaakte uitstraling kan krijgen! De foundation blijft super goed zitten (wel 15 uur lang!) doordat de samenstelling vetvrij is en talgregulerende eigenschappen heeft. De SPF10 geeft je natuurlijk ook nog een goede bescherming! Ga snel langs bij een Estée Lauder verkooppunt en kijk welke van de 12 tinten het mooist bij jouw huidstint past. Lees hier nog meer over de Double Wear foundations en powders!

estee lauder double wear

Om de nieuwe tinten in het zonnetje te zetten, ontwikkelde Estée Lauder een super leuke Facebook-applicatie, waarmee je jouw omslagfoto een persoonlijk tintje geeft. Fashionscene's hoofdredacteur Esmée testte de app natuurlijk eerst even zelf!

estee lauder omslagfoto

Het idee is simpel: je kiest één hoofdfoto, en selecteert daarna minimaal 25 foto's uit je Facebook-mappen die je in de mozaïek wilt hebben. Vervolgens maakt de tool zelf een mooie omslagfoto die je ook echt in kunt stellen op je profiel!

Maak hier jouw gepersonaliseerde omslagfoto!

Deel dit artikel
Back to top