Fashion

Levi’s lanceert broek voor vrouwen met billen en heupen

Vrouwen doen er gemiddeld erg lang over voordat ze een goede spijkerbroek gevonden hebben. Het valt ook niet mee om een jeans te vinden waar je heupen inpassen en die ook nog eens je billen goed ondersteunt. Om de zoektoch naar de perfecte jeans te vergemakkelijken, lanceerde Levi’s een nieuwe jeanslijn: Curve ID.

Curve ID is met name geschikt voor vrouwen met vrouwelijke rondingen, feminine curves. Om erachter te komen wat voor spijkerbroeken nou precies geschikt zijn voor het vrouwelijk lichaam startte Levi’s een grootschalig onderzoek. Het jeanslabel sprak met 60.000 vrouwen over hun spijkerbroekfrustraties en nam hun lichaamsmaten op met een 3D-bodyscan.

Uit het onderzoek bleek dat het vrouwelijk lichaam over het algemeen in drie verschillende categorieën is in te delen. Voor die drie verschillende lichaamtypes ontwierp Levi’s drie Cruve ID-modellen:

-        Slight Curve (voor rechte vormen)

-        Demi Curve(houdt lichaam in proportie)

-        Bold Curve (voor vrouwen met echte rondingen)

Weet je zo al welk lichaamstype bij jou past, dan kun je linea recta op naar de Levi’s store. Twijfel je welke jeans geschikt is voor jou? Doe dan de jeans-test op de website van Levi’s om erachter te komen welk model past bij jouw lichaam.

Wanhopig langs de winkels slenteren op zoek naar een passende spijkerbroek hoeft volgens Levi’s dus niet meer. En erg diep hoeven we gelukkig ook niet in de buidel te tasten. De prijzen van de jeans variëren van tachtig tot honderddertig euro.

Deel dit artikel
Back to top