Fashion

Modefabriek numero 21

Modefabriek: beursvloer

Modefabriek: stand

Modefabriek: catwalkshow


Naast oude bekenden als Per Chi, Tiger of Sweden, Ted Baker, Citizens of Humanity en Rock & Republic zijn er ook een groot aantal nieuwelingen te ontdekken. Een kleine greep uit het gevarieerde aanbod: G-Star, Blue Blood, Karl Lagerfeld, Frankie B., Liu Jo en Pinko.

Ook dit keer zullen er weer de nodige shows plaatsvinden tijdens de Modefabriek. Onder andere Bruuns Bazaar, Levi’s, DNA, Stills en Tiger of Sweden zullen hun nieuwste lente/zomercollecties op de catwalk presenteren. Verder zal het nieuwe Amsterdamse modellenbureau TRCP (The Real Cool People) zich presenteren op de beursvloer.

Er is natuurlijk ook weer plek ingeruimd voor opkomend modetalent. De tien beste afgestudeerde modeontwerpers krijgen een ‘fashionbos’ tot hun beschikking om op originele wijze te exposeren.

Nieuw deze editie is de Concept Store die in samenwerking met het Stijlinstituut en Uniquole is ontworpen. In deze ‘winkel’ vind je onder meer kunst- en modeboeken, interieurdesign van bekende Nederlandse ontwerpers (zoals Marcel Wanders), delen van de collecties van Nederlandse modetalenten (zoals Daryl van Wouw, Ilja Visser en Mada van Gaans), interieur- en modeaccessoires en parfums. Neem dus maar een goedgevulde portemonnee mee!

Aan het einde van je beursbezoek helemaal kapot? Neem dan even lekker plaats in de stoel van de professionele masseur. En laat meteen ook de stylist van HIP kapper je een nieuwe hairdo aanmeten… Kan je op zondag in stijl naar het afsluitende feest bij Strandzuid!

Kijk voor meer info op www.modefabriek.nl. (VM)

Deel dit artikel
Back to top