Fashion

Scholl event met Dyanne Beekman

Schoenen inzamelen voor Care for Family. Dat moet iedereen doen als het aan Dyanne Beekman en schoenenmerk Scholl ligt. “Trek de schoenen die je nu aan hebt uit, en wie weet win je een paar exclusieve LTD Dolcini's van Scholl. Allemaal voor het goede doel!” schreeuwde de styliste door de Bijenkorf. En met succes.

dyanne

Met trots presenteert Dyanne Beekman de fashion show inclusief Scholl schoenen.

scholl

Een kleine greep uit de spring/summer 2011 collectie van Scholl. Ook dit voorjaar zijn de klompjes weer helemaal in fashion.

Maar niet iedereen kon een paar schoenen winnen. Helemaal niet erg, want het was tenslotte voor het goede doel en een goed excuses om spontaan een nieuw paar te kopen in de Bijenkorf. Ook was er verder genoeg te zien en te doen. Zo verschenen ieder uur vijf prachtige modellen op de catwalk, afgestyld door Dyanne die heeft lopen graaien in de rekken van het warenhuis. Uiteraard paradeerden alle modellen over de catwalk op een paar Scholl schoenen.

catwalk catwalk

catwalk catwalk

Niet alleen de modeshow was het hoogtepuntje van een zeer vermakelijke middag. Er werden nagels gelakt, stylistes stonden klaar voor make-up advies en het team van Rob Peetoom vertelde ons what to do als je je haar helemaal zat bent.

Nagels lakken

Natuurlijk zaten er tussen al dat vrouwelijk schoon ook een paar gelukkigen die wel wat Scholl schoeisel hadden gewonnen. Twee nichtjes kwamen helemaal uit Rotterdam om dit event bij te wonen. En toevallig wonnen ze allebei!

winnares1 winnares2

Alle ingezamelde schoenen gaan naar Care for Family. Een stichting die opkomt voor mensen die in de (financiële) problemen zijn geraakt en dus geen geld hebben voor een mooi paar schoenen. Opvallend veel hakken werden ingeleverd. Daar zullen veel vrouwen blij mee zijn!

schoenen

Zou jij je schoenen ter plekke inleveren voor het goede doel?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top