Fashion

Hip of Horror: liplezen bij Prada SS12

De Prada catwalkshow is voor ons modefanaten een big thing. Het Italiaanse modehuis heeft de meest toonaangevende show van de fashion week in Milaan. Vorige week werd onze modehonger weer gestild door de Prada spring/summer 2012 collectie. Opvallend was de combinatie van de twee liefdes van de (Italiaanse) man: vrouwen en auto's. Verder probeerden we een ander detail te negeren maar konden we uiteindelijk toch niet anders dan deze micro trend te benoemen. Camel-toe alert!

prada cameltoe

Tegen het einde van de collectie komen er twee modellen met een satijnen duster like jas de runway over. Door de openhangende jas valt ons oog bij beide ladies op iets opmerkelijks. Jawel, een heuse cameltoe. Zouden we dit als trend moeten zien voor volgend jaar zomer? Lekker strakke en niets verhulende body's. Misschien is deze trend iets te vooruitstrevend van Miucci Prada. Maar wie weet wat er opeens veelvuldig op de straten langs gaat komen. Zie jij jezelf al in een soort gelijk pakje of is dat iets te out there voor je?

prada bryan boy

Bloggers Bryan Boy en lovebirds Scott Schuman en Garance Doré die aanwezig waren bij de Prada spring/summer 2012 show

Bekijk de gehele collectie van Prada spring/summer 2012 hieronder. Wij zijn verliefd op de leren pencilrokken, tube topjes met auto's, zoete ijsco pastelkleuren, plooirokken en borduursels. Gelukkig hebben we nog even om te sparen voordat de collectie verkijgbaar is. Of voordat onze favoriete budgetketen een aantal fijne kopies maakt.

(Door: Lenny)

(Trend: Tess van Daelen)

(Foto's: Team Peter Stigter en Style.com)

Deel dit artikel
Back to top