Fashion

Emilia Wickstead had kritiek op de jurk van Meghan Markle maar zelf kan ze er blijkbaar ook wat van

Emilia Wickstead, één van de favoriete designers van Kate Middleton, had een hele boel kritiek op de jurk die Meghan droeg tijdens de royal wedding. De jurk is ontworpen door Clare Waight Keller, de creative director van Givenchy, maar zij zou volgens Wickstead een slechte kopie hebben gemaakt van één van haar jurken. Deze kritiek werd niet goed ontvangen door het grote publiek en de designer komt nu met een excuus, soort van...

De jurk van Meghan zou dus nagemaakt zijn en daarnaast vond Emilia ook de fit van de jurk niet goed en het haar had anders gemoeten. Naast dat het simpelweg not done is om dit te zeggen, hebben tal van trouwwinkels en wedding designers zo'n zelfde jurk in de collectie hangen, omdat dit nou eenmaal een populair model is. Verder moet een bruid zich kleden hoe zij dit wil en het is aan niemand om daar commentaar op te hebben.

"Her dress is identical to one of our dresses. Apparently a lot of commentators were saying, 'It’s an Emilia Wickstead dress.'"

Emilia Wickstead heeft haar lesje wel geleerd, aangezien tal van blogs zich negatief hebben geuit op het commentaar en ook op social media kon niemand er respect voor opbrengen. Ze plaatse daarom een excuses op Instagram, maar eigenlijk claimt ze gewoon dat ze het allemaal nooit gezegd heeft. 

Het 'grappige' van dit alles is dat Emilia zelf ook een keer iets heeft uitgebracht wat wel érg veel lijkt op een ontwerp van Prada. Een beetje hypocriet, vind je ook niet?

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top