Fashion

Kim Kardashian gaat weer met de billen bloot

De (grote) blote billen van de vorige shoot staan nog half op ons netvlies gebrand, of de volgende zit er alweer aan te komen. In de aankomende editie van Love magazine is Kim Kardashian van top tot teen naakt te zien. Voor de coverfoto is een naakte Kim van achteren gefotografeerd.

In het nummer is een fotoserie van de realityster opgenomen, genaamd ‘Kim wears Prada’. Het 'Kim Wears Prada' project zal foto's bevatten van Kardashian in verschillende looks uit de SS2015 collectie van Prada. Naast items uit de nieuwe collectie zijn er ook stukken uit het Prada-archief opgedoken en gecustomized. 
 
Eerder verscheen de coverfoto op het instagram account van Love Magazine, maar werd ook snel weer verwijderd. Daarmee kon niet worden voorkomen dat het beeld al door veel fans was opgeslagen en gedeeld. Maar er zijn weer een aantal bijzondere kiekjes van de shoot opgedoken. Zo zien we Kim knuffelend met een opblaaspop, krokkelend op een bed in een grimmige hotelkamer, verstopt ze zich onder haar jas in een telefooncel en zien we haar derriere full frontal in beeld terwijl ze van een sigaret geniet. Okaaaayyy. Oordeel zelf:  


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beeld: Cosmopolitan
 
Deel dit artikel
Back to top