Fashion

Holland's Next Top Models lopen Club Brillant

De Amsterdam International Fashion Week is a wrap! Met de Club Brillant show waar het raakvlak tussen brillen en kleding werd opgezocht, eindigde de vijftiende editie van de Amsterdamse modeweek met een front row waaronder Miss J Alexander en op de catwalk modellen uit het volgende seizoen van Holland's Next Top Model.

Zo leek het net alsof we als figuranten in een televisieuitzending van het RTL-programma Holland's Next Top Model waren beland. De modellen liepen over de catwalk in de letterlijk schitterende collectie Fool's Gold van ontwerper Dennis Diem en op de torenhoge plateauschoenen.

Club Brillant 2011 Club Brillant 2011

Net als de collectie van ontwerper Dennis Diem, waren de glow-in-the dark zonnebrillen van het brillenmerk Italia Independent must-have materiaal voor de mensen in de zaal. En voor de modellen van Holland's Next Top Model waren de monturen een handige tool, om het eerste contact met het grote aantal flitsende camera's aan het einde van de catwalk, wat aangenamer te maken.

Ook de catwalktips als 'work it baby' die de modellen hysterisch toegeschreeuwd kregen door Miss J Alexander, de catwalkcoach uit het televisieprogramma American's Next Top Model, hielpen mee aan een meer zelfverzekerd catwalkloopje.

Jury

Miss J Alexander werd vergezeld door Daphne Deckers en Mariana Verkerk, maar ook Fred van Leer; zou de stylist zich voor het nieuwe seizoen tot jurylid mogen rekenen? We wachten het af...

(Door: Evelien)

(Foto's: Team Peter Stigter)

Deel dit artikel
Back to top