Fashion

Nieuwe betaalbare lijn van Tony Cohen

Tony Cohen presenteerde zondag op de laatste dag van de Amsterdam International Fashion Week zijn nieuwe ready-to-wear lijn, 2LoveTonyCohen. De eerste spring/summer 2012 collectie van het casual en betaalbare label bestond uit romantische easy going basics waarmee je toch sophisticated voor de dag komt.

tonycohen

tony cohen tony cohen

Woensdagavond showde Tony Cohen tijdens de openingssoiree zijn reguliere lijn en zondagavond mocht de ontwerper weer een aantal looks het plankier opsturen. Dit keer voor zijn nieuwe lijn 2LoveTonyCohen. De items uit deze lijn blijven allemaal onder de honderd euro, dus is een modische Tony Cohen outfit vanaf nu voor een grotere groep toegankelijk. 2LoveTonyCohen is een vrouwelijke en romantische collectie met als thema New Bohemian.

tie dye tie dye

blauw tony jurkje

Tony Cohen is met zijn nieuwe betaalbare collectie op de love boat gestapt naar Ibiza. Denk kleurrijke looks, ruches, tie dye item, zoete pastels, plissé werk en vooral veel jurkjes die wij graag in onze vakantiekoffer willen stoppen.

tie dye trench

tonycohen

Tony's girls hadden allemaal beachy lokken en kleurrijke zonnebrillen om het we're going to Ibiza gevoel te vergroten. De collectie is erg draagbaar maar voor een jongere, goedkopere ready-to-wear lijn is dat erg passend. De looks zijn draagbaar maar positief is dat wij onszelf ook daadwerkelijk een 2LoveTonyCohen outfitje zien rocken.

Wat vinden jullie van de eerste collectie van 2LoveTonyCohen?

De hele collectie zien? Ga dan naar de catwalk Fashionscene pagina.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top