Fashion

Een nieuw Fashionscene en nieuwe beautyproducten: dit en meer deed Fashionscene deze week

Altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt op de redactie van Fashionscene? Dan komt deze rubriek als geroepen: neem vanaf nu elke week een kijkje in het leven van de redacteuren en stagiaires van Fashionscene!

Een nieuw team, een nieuwe formule en een vernieuwde look & feel. In 2003 was Fashionscene.nl al een begrip en 14 jaar later nog steeds! Na kleine restyling van de site, een nieuw logo en een nieuwe insteek was het tijd om onszelf opnieuw te introduceren. We maakten foto’s, gingen uit lunchen met het team en stuurden een persbericht eruit. Spannend!

Daarnaast kwamen er ook enorm veel nieuwe beauty producten binnen op de redactie. Van de nieuwste lipbalsems van EOS tot de knallende Active Fluo collectie van Kiko Milano. Ook waren wij bij de onthulling van de black & white jurkjes van Tony Cohen. Of eigenlijk één jurkje die je op twee manieren kunt dragen, namelijk binnenstebuiten: de reversible Black & White dress. Tony Cohen is al jaren een perfecte match met NIVEA Invisible for Black & White vanwege de ontwerper zijn minimalistische en immer chique stijl. Het was dus wachten op een officieel NIVEA X Tony Cohen jurkje.

Michelle en Jasmijn poseren voor de officiele persfoto. 

Zowel Urban Decay en Kiko Milano stuurden deze week gigantisch kleurrijke collecties op. De Urban Decay collectie is geïnspireerd op kunstenaar Jean-Michel Basquiat die faam verwierf in de jaren '80 kunstscene van New York. Vandaag de dag exposeert hij zijn schilderijen en tekeningen nog steeds over de hele wereld.

Kiko Milano lanceert ter gelegenheid van het twintigjarige bestaan de Active Fluo collectie. Het heeft inmiddels de derde capsule collection gelanceerd die ontworpen is door fashion designer Arthur Arbesser. Make-up met neoneffect en pop-kleuren: fluoriserend en heerlijk opvallend. 

Stagiaire Jip is helemaal into handlettering en dat levert leuke Instagramwaardige kiekjes op.

Philosophy trakteerde ons op de nieuwe Amazing Grace Dry Shampoo, die we heel snel gaan testen. Net als de Sunkissed drops van Lancaster die ervoor zorgen dat je 365 dagen van het jaar een sunkissed glow op je gezicht hebt. De rits lipsticks in fijne berry kleuren zijn uit de nieuwe Color Sensational lijn van Maybelline New York.

Vrolijke nieuwe kleuren en 'smaken' van de lipbalms van EOS.

Team Fashionscene ging uit lunchen en waren totaal niet verrassend. Iedereen ging voor de optie zalm met avocado en een heerlijke homemade lemonade.

De nieuwe Biotherm producten uit de Skin Fitness lijn. Ruikt heerlijk fris en trekt goed in de huid. Dat kunnen we wel gebruiken na de lange wintermaanden.

Tony Cohen onthulde samen met NIVEA zijn reversible Black & White dress waarna de genodigden zelf ook nog even aan het werk werden gezet. Tony Cohen koos de persoon met het mooiste ontwerp. Het leuke is dat Tony Cohen het jurkje van de winnares daadwerkelijk gaat maken!

Tot volgende keer!

Wil je meer zien? Volg Jasmijn hier en Michelle hier!

Deel dit artikel
Back to top