Fashion

Josh V's back to school brunch & een rondje showroom: Dit en meer deed Fashionscene deze week

Altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt op de redactie van Fashionscene? Dan komt deze rubriek als geroepen: neem vanaf nu elke week een kijkje in het leven van de redacteuren en stagiaires van Fashionscene!

De maandag begon voor Jasmijn en Michelle goed: namelijk met een bezoekje aan de showroom van Maison PR. Dit PR-bureau heeft toffe merken als Jo Malone, Champion, Marie Jo, Estée Lauder en Spijkers & Spijkers in haar portfolio. Een rondje langs alle merken, een spraytje hier en een lipstickje daar en we waren weer helemaal bijgepraat over alle collecties. Leuk!

Woensdag was het Launch Day! Samen met Michelle van Ze.nl, Danique van Girlscene.nl en Veerle van FemmeFab was Jasmijn uitgenodigd voor de Back To School brunch op de head quarters van JOSH V. Terwijl we lekker aan het knabbelen waren op felgekleurde Dunkin Donuts werd de limited edition JV schoolagenda gelanceerd. Helemaal leuk! We werden niet alleen verwend met een heerlijke brunch, maar mochten ook nog eens kleding uit de nieuwste collectie passen en mee naar huis nemen! Super leuk om erbij aanwezig te mogen zijn.

Welkom bij Maison Pr!

Michelle bewerkt nog even haar foto's van de showroom voor Instastories.

Oh ja, ondertussen gingen we ook nog even op de foto in de nieuwste sportkleding van LIDL. 

Van links naar rechts: Danique van Girlscene, Michelle van Ze.nl, Veerle van Femmefab en Jasmijn op de Back To School brunch. 

Te leuke tafelsetting! Iedereen een eigen naamplaatje, kleurrijke donuts en overal bloemen.

Mooi! De limited edition JV school agenda. 

Josh aan het woord over haar agenda, 'Modemeisjes met een missie' en haar eigen label. Zo knap wat deze vrouw allemaal heeft bereikt. 

Jasmijn all dresssed up in JOSH V.

Tot volgende keer!

Wil je meer zien? Volg Jasmijn hier en Michelle hier!

Deel dit artikel
Back to top