Fashion

Fashion slam dunk met Nike Air Royalty

Gistermiddag presenteerde Nike Sportswear op het sunny Westergasterrein de girls must-wear van het zomerseizoen: de Nike Air Royalty. De high top sneaker heeft zijn roots op het basketbalveld, daardoor was er voor de gelegenheid een heus basketbalcourt in het Machinegebouw geplaatst. Nadat de boys hun dribble en dunk skills hadden getoond werden de nieuwe sneaks gepresenteerd.

court

basketballers

nike crowd

Het slanke silhouet van de Royalty's benadrukt de vrouwelijke uitstraling en laat zich ook zeker van haar fashion kant zien. De royalty's zijn een jaar geleden in Parijs voor het eerst gelanceerd en zijn daar sindsdien erg hot onder Parijse fashionlovers. Collete had toen ook een fijne collab met de Air Royals: Nike x Colettte Air Royal Macaron. Royalty's in zoete macaron kleuren. Macarons waren ook gistermiddag present, lovely ladies deelden macarons uit die zij ter plekke voor je in elkaar "plakten".

macarons

macarons nike

De revolutionaire VacTech technologie, ook wel thermo-molding genoemd, zorgt voor het cleane, kleiachtige uiterlijk, waardoor elk detail goed naar voren komt.

royalty's leopard

Deze knappe kobaltblauwe high tops kregen wij mee naar huis.

nike bezoekers

nike royalty's

De zilver/metallic royalty's, combineer met lichte boyfriend jeans voor die tomboy toughness.

Elk seizoen verschijnt Nike Air Royalty in simpele, maar uitgesproken kleurencombinaties die binnen een thema vallen. Summer 2011 staat in het teken van zilver/metallic. Zie jij jezelf al springen op een festival met de royalty's aan je voeten. Voor 120,- euro zijn ze van jou.

Foto's: Indra Ismail.

(Tekst: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top