Fashion

AIFW report: Supertrash

Het Amerikaanse label Supertrash is sinds een aantal jaren een grote hit in Nederland en omstreken. Met dank aan de jonge Olcay Gulsen, die het label begin dit jaar kocht van de Amerikaanse oprichtsters.

Olcay showde vrijdagavond de nieuwe zomercollectie van Supertrash met front-row haar grootste fan: Janice Dickinson. Er werd heel wat afgeflitst toen het ex-supermodel de catwalkzaal betrad. Niet vaak zien we een internationale ster in het publiek. De opgespoten Janice, bekend van o.a. America’s Next Topmodel, werd begeleid door onze eigen Gordon (even hysterisch) en topmodel Kim Feenstra.

Naast de ontplofte lippen van miss Dickinson was er natuurlijk nog meer te zien. We kwamen in eerste instantie voor de nieuwe collectie. Deze was vrouwelijk, sexy en vrolijk als altijd. Supertrash heeft een duidelijk handschrift, wordt in de juiste winkels verkocht en voor een goede prijs. Vandaar waarschijnlijk ook het grote succes. zagen zwierige tunieken met kleurrijke prints en fladdermouwen, korte satijnen shorts, strapless jumpsuits, sierlijke maxi-dresses, jurken, rokken en tops met ruches en plisséwerk en leggings met drukke prints. Hoog op mijn verlanglijstje staat een kort,lila leren jasje met elastiek en ruches. So adorable! (Marieke)

Beeld: © PiXinDigital
Deel dit artikel
Back to top