Fashion

Supertrash komt met WK-jurkje: De DutchyDress

Het WK wordt dit jaar niet alleen leuk voor de mannen. Dankzij Supertrash hebben de vrouwen er ook iets aan. Het modelabel komt een speciaal WK-jurkje.

Het WK-jurkje, genaamd DutchyDress, werd in opdracht van Bavaria dor Supertrash ontworpen. Zo heeft de vrouw er dus ook iets aan als ze voor haar man bier gaat kopen.

De DutchyDress is een jurkje van oranje tricot met rood/wit/blauw koord en is volgens Bavaria 'zo ontworpen dat het iedereen past en iedereen staat'. Het kan op verschillende manieren gedragen worden: als jurkje, als tuniek, met lage hals voor of achter, kort of lang.

Bavaria heeft ervoor gekozen voetbalvrouw Sylvie van der Vaart model te laten staan voor het jurkje. Ze is momenteel met haar nieuwe korte kapsel op de campagnefoto’s te zien.

Sylvie vond het leuk aan de campagne mee te werken. ‘'Het is een goede zet van Bavaria om ook eens aan de vrouwelijke supporter te denken’, zegt Van der Vaart op de Bavaria-site. ‘Dit is een goed item om in je koffer te stoppen voor Zuid Afrika.

Ook voor in Nederland, als we met de vrouwen voor een groot scherm zitten, vind ik het onwijs leuk om allemaal de DutchyDress aan te doen. Ik ga de DutchyDress straks absoluut dragen.'

De DutchyDress is vanaf 26 april 2010 verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt) in alle supermarkten in een passende verpakking met acht blikken Bavaria 33c. l(Tess)

Deel dit artikel
Back to top