Fashion

Webshoptip: Loveluha.com

Loveluha is geen prachtig vormgegeven webshop maar de sieraden die je in de online shop vindt zijn dat zeker wel. Het nieuwe sieradenmerk Loveluha heeft handgemaakte ontwerpen van natuurlijke materialen van over de hele wereld. Wij zijn fan!

loveluha

Natascha Nedoluha, is de lady achter de lovely sieraden. Natascha maakt al de sieraden zelf met de hand, zo zorgt zij voor het unieke karakter van de sieraden. De laatste collectie van Loveluha bestaat onder andere uit fijne armbandjes met edelsteen,  stoere leren armbanden  en opvallende kettingen met combinaties van kralen, zilver en edelstenen. Ook vind je hangertjes van been en hoorn doodshoofdjes en mini  vogelschedeltjes in de collectie, wat het geheel een heel eigen rauwe edge geeft.

loveluha2

De sieraden zijn bovendien overal bij te combineren. Natascha legt uit: “Ik houd van variatie in mijn sieraden. De kettingcollectie bestaat bijvoorbeeld vaak uit meerdere onderdelen en kunnen op diverse manieren gedragen worden. Lang, kort, chic of casual. Het ligt er helemaal aan in wat voor bui je bent.” 

Natascha wordt in haar ontwerpen geïnspireerd door haar vele reizen; de culturen die ze heeft leren kennen, de mensen die ze heeft ontmoet. Met al die materialen uit verschillende werelddelen heb je een heuse kleine wereldschat om je hals hangen. Zo wordt er in de laatste collectie gewerkt met been en hoorn uit Azië, (half)edelstenen uit Maleisië en kleurrijke kralen van over de hele wereld.

Fashionscene Favourites:

rabbitloveluha skull

China Rabbit with pearl necklace € 75

Trinity with skul € 95

darkbrown armbandjes summerday's

Chocolate Darkbrown € 42,50

Happy Summer day's bracelets € 35,00

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top