Fashion

Webshoptip: ICU in Paris

ICU in Paris is een in Frankrijk gevestigde webshop met prachtige modeaccessoires en sieraden. ICU staat voor Independent. Curated. Unique. In de online shop vind je alleen items met een unieke stijl, bijzondere ontwerpen van beginnende designers en kleine labeltjes die niet overal worden verkocht.

icu home

Ben je zelf ook een talentvolle creatieveling? Je kan jouw ontwerp naar ICU in Paris opsturen. Valt het design in de smaak bij de luitjes achter de webshop dan wordt het eventueel in productie genomen en uiteindeijk online verkocht.

In de webshop heb je de mogelijkheid om te zoeken op nationaliteit van de ontwerper. Op het moment wordt er werk verkocht van Franse, Amerikaanse maar ook Thaise en Mexicaanse ontwerpers. Heerlijk browsen tussen al de oorbellen, armbanden, ringen en meer fijns om jouw stijl te voorzien van geweldige accessoires.

necklace icu

Neem ook eens een kijkje op het blog van ICU in Paris, waar je kennis kan maken met de designers en inspiratie kan opdoen hoe je jouw nieuwe statement ketting het best kan combineren.

icu 1

Astraleye collection

De prijzen variëren per ontwerper en is afhankelijk van het materiaal wat wordt gebruikt. Oorbellen zijn er bijvoorbeeld van € 30 per paar maar ook van € 150.

Betalen kan met creditcard en voor 8 euro heb je jouw pakketje binnen en week in huis.

Fashionscene Favourites:

gold knot ring icu armband

Gold Knot Ring - Noot € 52,50, Fifi Bracelet - Fiona Paxton € 158,00

shrimp

Gold Shrimp Neclace - Laurente Vernet € 180

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top