Fashion

Webshoptip: InMyDresser

Een jaar geleden lanceerde twee jonge ondernemende tweelingzusjes de webshop InMyDresser.com. Nu, één jaar later is InMyDresser van een sieradenwebshop uitgegroeid tot een shop vol musthaves. Het assortiment is uitgebreid met nagellakjes, tassen, jurkjes, t-shirts, oftewel van alles wat elke fashion-lover in haar ladekastje wilt hebben. De meeste items zijn uniek en worden klein ingekocht. Je zult dus niet zo snel een ander met hetzelfde item zien.

sachel mydresser

Contrast Coral Orange satchel bag

Het leveren van kwaliteit en service vinden de tweelingzusjes het belangrijkst: “We selecteren onze leveranciers zeer zorgvuldig, zodat wij mooie sieraden en accessoires kunnen aanbieden tegen betaalbare prijzen.

Vorig jaar besloten de studentes het eerst klein aan te pakken met alleen sieraden. Nu één jaar verder en een flinke uitbreiding van het assortiment, is het tijd voor feest. Om het 1-jarig bestaan van de webshop te vieren, worden de gehele maand april acties gehouden. Onder andere samenwerkingen met bekende fashionbloggers, elke week een nieuwe “Deal of the Week” met een hot item met minimaal 50% korting en elke week een Shopping Night met diverse acties staan op het programma.

Fashionscene Favourites

ring mydresser nagellak china

Leafs ing Antique gold € 5,90

Kicks kleur Sneakerhead € 6,50

watch vintage vogel bangle mydresser

Vintage Watch Necklace Bird € 17,90

Bangle Gold Purple € 16,90

(Tekst: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top