Fashion

Aussie Angel winnares bekend

Maandenlang werd er door Aussie naar de perfecte 'Angel' gezocht, en gisteren was het zover: het haarverzorgingsmerk riep hun 'Ultimate Aussie Angel' uit. Rosalie is de gelukkige winnares en versloeg daarvoor maar liefst 630 concurrenten!

Sinds juli 2011 is Aussie al op zoek naar ‘Angels’: meisjes met prachtige lokken. We riepen jullie dan ook allemaal op om mee te doen! Heb jij dit toen gedaan?

aussie

Een Aussie Angel kan elk soort haar hebben: krullend, stijl, kort lang, blondine, brunette, roodharig, het maakt niets uit! Wat wel belangrijk is, is dat de Angel een natural look heeft en een down-to-earth persoonlijkheid. Je kon je voor de 'Aussie Angel Challenge' via de website opgeven en uit die grote groep werden 20 finalisten gekozen.

aussie

Gisteravond vond de finale plaats, die door Nikkie Plessen werd gepresenteerd. Upcoming singer songwriter Rachèl Louise en DJ-duo Claire & Sheila Hill zorgden voor super swingende beats. De jury van de 'Aussie Angel Challange' bestond uit actrice Liza Sips, presentatrice en ex-topmodel Nadia Palesa Poeschmann en beautyblogger van Beautylab.nl Serena Verbon.

De twintig finalisten gingen de strijd aan in drie verschillende rondes, met als hoogtepunten de catwalk van zand en de surfsimulator. De Jury koos unaniem voor de vijfentwintigjarige Rosalie als de ‘Ultimate Aussie Angel of the Year’. Rosalie had volgens hen de meest 'aussome' look en personality.

aussie

Rosalie heeft twee vliegtickets naar Australië gewonnen die zijn aangeboden door Australian Backpackers. "Ik ben opgegroeid aan het strand; de beach look is mij dus aangeboren. Ik ben spontaan, avontuurlijk en hou van reizen. Ik verheug mij enorm op deze geweldige reis naar down under, aangeboden door Aussie", aldus de winnares.

Gefeliciteerd Rosalie!

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top