Winnen

Review + WIN: Aussie Take the Heat //VERLOPEN

Met de nieuwe Aussie Take the Heat lijn bescherm je jouw haar tijdens het stylen met behulp van jojoba zaadolie. En omdat de Fashionscene redactie niet zonder föhn en stijltang kan, heeft hoofdredacteur Esmée de producten voor jullie getest. Vergeet droog en gebroken haar: Aussie komt to the rescue.

review aussie take the heat getest recensie

Drie stappen plan

De drie nieuwe hittebestendige producten van de Aussie Take the Heat lijn beloven je haar te beschermen tegen beschadigingen die ontstaan door warmte van stylingproducten. Daarnaast maken de producten je haar zacht en soepel, zodat stylen nog gemakkelijker is. De Take the Heat lijn bestaat uit drie stappen.

Stap 1: Take the Heat Shampoo (€ 6,99)

De shampoo maakt je haar zacht en beschermt tegen de hitte van elk stylingproduct. Het product ruikt erg lekker, naar heerlijk zomerfruit. Je hebt meteen zin om je haar te wassen en de geur blijf je ook na de wasbeurt nog de hele dag ruiken.

Stap 2: Take the Heat Conditioner (€ 6,99)

Voor soepel haar sluit je de wasbeurt af met de conditioner. Je merkt tijdens het wassen meteen dat je haar een stuk zachter voelt en de conditioner voelt heerlijk romig aan. Ook na het drogen blijft je haar verzorgd aanvoelen.

Stap 3: Take the Heat 3 Minute Miracle Treatment (€ 8,99)

Voor extra bescherming en een verzorgende boost gebruik je één keer in de week het masker met intensieve verzorging. Het masker maakt je haar superglad en het is daardoor makkelijker door te kammen en te stylen. Daarbij kost het maar drie minuten van je tijd. Superhandig als je haast hebt; zo kan je tussendoor ook nog even je benen scheren.

aussie take the heat getest recensie review

Must-have

Hoofdredactuer Esmée is enthousiast over de Take the Heat lijn: "Ik heb zelf geen pluizig haar dus ik heb niet echt gemerkt of het helpt bij het stylen, maar het is natuurlijk heel mooi meegenomen dat het extra bescherming geeft. Mijn favoriete product is de Take the Heat 3 Minute Miracle Treatment, mijn haar is nu superzacht. Een echte must-have voor in de badkamer." 

De Take the Heat-lijn is, net als de andere producten van Aussie, verkrijgbaar bij ETOS. 

WIN!

We geven nu 5x het complete Aussie Take The Heat pakket weg! Wil jij hier kans op maken? Klik dan hieronder op de meedoen-button en wie weet was jij je haar binnenkort met deze heerlijke producten!

Deel dit artikel
Back to top