Fashion

Aussie in Nederland!

Haarverzorgingsmerk Aussie zet vandaag ein-de-lijk voet op Nederlandse bodem! Onze lokken verheugen zich er namelijk al maanden op, maar nu is dan het moment daar: Aussie ligt in de schappen bij Etos!

Aussie 

Aussie

Eerder schreven we al over Aussie. Na de feestelijke lancering op Strand Zuid in Amsterdam moesten wij het natuurlijk met jullie delen! Want, heb jij al eens de Aussie experience gehad? Een echte aanrader! Aussie is een haarverzorgingslijn met een heel groot assortiment shampoos en conditioners die, geïnspireerd op Australische invloeden, wonderen doen voor je haar. Of je nu gekleurd, lang, droog, beschadigd, pluizig of futloos haar hebt… vanwege het grote assortiment is er voor ieder wat wils!

Aussie 

Aussie 

Aussie

De heerlijk zoet ruikende haarverwennerij valt bij Fashionscene erg in de smaak! Vooral de 3 Minute Miracle Reconstructor, een conditioner die je haar binnen no-time voelbaar zacht maakt door eeuwenoude Australische ingrediënten zoals eucalyptus, munt, avocado, quandong en perzikpit-olie. Maar er is meer... Het haarverzorgingsmerk Aussie komt in totaal met veertien verschillende shampoo's en conditioners waar je je haardos een flinke boost me geeft.

Ben jij benieuwd naar de producten van Aussie?

(Door: Danique)

Deel dit artikel
Back to top