Fashion

Stem op jouw favoriete Aussie Angel en win

Iedere goede outfit hoort eigenlijk gepaard te gaan met net zo’n goed kapsel, vindt ook Aussie. Daarom maakt het haarverzorgingsmerk in oktober dit jaar de overstap naar Nederland. Om dit te vieren is de Ultimate Aussie Angel Challenge in het leven geroepen. Stem nu op jouw favoriete Angel en maak kans op een aussome Aussie product!

Aussie is het idee van de Amerikaanse haargoeroe Tom Redmond, die zich tijdens een reis door Australië liet inspireren door de lokale fruitsoorten en kruiden. Zeer geschikte ingrediënten voor een haarverzorgingslijn, vond hij. And so do we. Met zijn succesvolle lijn zet hij in oktober voet op Nederlandse bodem. Om die reden is er een zoektocht gestart naar de enige echte Hollandse Aussie Angel, met de laidback looks die bij het merk passen.

ultimate aussie angel contest algemeen beeld zwart wit 500

Nog tot en met maart 2012 worden iedere maand twee winnaressen geselecteerd als Aussie Angel of the Month. Wie de twee Angels van de maand september worden, ligt in jouw handen! Stem op jouw favoriete Aussie Angel op onze Aussie page en win als eerste de 3 Minute Miracle Reconstructor. Deze intensieve conditioner maakt je haar heerlijk zacht en bevat heerlijke ingrediënten als eucalyptus, munt, avocado en perzikpit-olie. Dit wondermiddeltje heeft niet voor niets 15 internationale awards gewonnen.

De twee Aussie Angels of the Month August zijn inmiddels al bekend: Rosalie en Thalita. De in totaal 20 Angels winnen een uitgebreid Aussie haarverzorgingspakket en zijn finalisten van de Ultimate Aussie Challenge. De uiteindelijke winnares mag zich niet alleen Ultimate Aussie Angel of the Year noemen, maar wint ook twee vliegtickets naar Australië!

aussie angel of the month august rosalie

Rosalie is Aussie Angel of the Month August!

aussie angel of the month august wildcard thalita

En de wildcard voor augustus ging naar Thalita!

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top