Fashion

Key items voor als de lente komt

Wij beginnen rond deze tijd meestal de kriebels te krijgen voor het nieuwe modeseizoen. Wat kunnen we aankomend voorjaar echt beter in de kast laten hangen en wat moeten we a.s.a.p gaan aanschaffen. We zetten een aan aantal keyitems op een rij waar wij er in ieder geval een paar van willen gaan bemachtigen.

 

 Don’t hit the shops voordat je weet wat dé trends van de zomer zijn. Bij de spring/summer 2012 trends horen ook de key items waar jij je garderobe weer lekker mee kunt aanvullen. Of het nou een bomberjasje, duffel bag of zonneklep is de key pieces van dit seizoen geven jouw look een instant stijl update voor het voorjaar. Met deze nieuwe key items ben je in één keer bang on-trend.

1. Bomber

De bomber is voor aankomend voorjaar jouw beste gabber. Op de winter plankieren zagen we het stoere jasje al bij Givenchy en Stella McCartney. Deze zomer verspreidt de trend zich over modeland. Stella koos weer voor een bomber exemplaar en verder zagen we de jaren '90 hit bij YSL, Gucci en House of Holland.

hh bb

House of Holland, Stella McCartney spring-summer 2012

Hi-Tops

2. Baseball petje

Sport en spel is een trend die alleen maar heftiger lijkt te worden. Meerdere ontwerpers hadden de sport vibe te pakken. Parka's, mesh, gympen én petjes. Baseball petjes zijn de nieuwe fedora's. Kies een leuk geprint exemplaar om niet als een american footballer voor de dag te komen.

karenwalker acne

Karen Walker, Acne spring-summer 2012

3. Beha top

Het cropped topje nieuwe stijl is een beha topje of korte strapless top. Deze trend is waarschijnlijk alleen geschikt voor girls met een openbaar toonbaar midriff of voor diegene zonder schaamte gevoel. De bra tops waren everywhere zoals bij Viktor & Rolf, Prada, Miu Miu, Proenza Schouler en House of Holland.

bratop prada

Proenza Schouler, Prada spring-summer 2012

4. Flatfroms

Vorig jaar al hot maar dit jaar krijgt deze trend bijval van nog meer ontwerpers. Bij Sonia Rykiel, Topshop Unique, Dries van Noten en Christopher Kane spotten wij de flatforms, welke neerkomen op platforms alleen dan zonder hak. De platform sneakers zijn de ultieme flatforms net geen Spice Girl alert maar toch dat beetje extra hoogte. We like!

oc dries

Opening Ceremony, Dries van Noten spring-summer 2012

5. Duffel bag

Nog een item uit de get sporty trend is de duffel bag. Deze tas zagen we op de ruggen van de modellen bij Alexander Wang en zullen binnenkort ook op onze rug te zien zijn. Koop in sporttas stof voor een echte sportlook of in leer voor een outfit die ook naar andere plekken dan de sportschool gedragen kan worden.

wang d

Alexander Wang spring-summer 2012

6. Hi tops
De hi-Tops zijn door Isabel Marant op de high fashion radar gezet. Voor aankomend voorjaar had ook Marc by Marc Jacobs de hoge gympen in de collectie. Ga je nieuwe sneaks kopen dan zijn een paar hi tops de gympen die je moet hebben.

mj mj

Marc by Marc Jacobs spring-summer 2012

Wil jij jouw key pieces direct jouw kledingkast in schuiven? Wij shopten de key items van dit voorjaar nu al voor jullie. Trend fix gegarandeerd.

ash flatform

Links: Ash Bowie Concealed Wedge Suede And Canvas Trainer € 169,20 My-Wardrobe.com Rechts: Asos Venice Lace Up Flatform € 40,35

bra a

Links: Asos Corset With Cut Out And Elastic Straps € 47,08 Rechts: Asos Black Duffle Bag € 94,15

ch asos

Links: Cheap Monday bomber Jacket wol ASOS € 119,71 Rechts: ASOS Letter Varsity Cap € 10,76

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top