Wedding

Trouwjurken: de allerleukste trends van 2020

Trouwjurken: de allerleukste trends van 2020

Ben jij een bruid to be en op zoek naar een bruidsjurk? Dan kan een beetje inspiratie geen kwaad. Zelfs voor bruidsjurken zijn er trends en wij weten maar al te goed wat de laatste zijn.

Een trouwjurk is misschien wel het meest persoonlijkste kledingstuk die je in je leven zal dragen. De jurk moet helemaal bij je passen. Gebruik deze trends daarom ook als je richtlijn en vind de perfecte jurk

Sheer

Vroeger was een trouwjurk alleen dat. Steeds vaker verwerken we onze eigen stijl in de jurk van onze dromen. Onze jurken passen steeds meer bij ons, iets wat dit van oorsprong klassieke kledingstuk ook minder traditioneel maakt. Het voordeel? De trouwjurk voelt nóg meer als gegoten. Probeer eens een exemplaar die wat doorzichtiger, oftewel sheer, is. Voor alle dames die wat meer huid willen showen maar toch classy willen blijven is deze jurk perfect. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door all who wander (@allwhowander) op

Roze

Witte bruidsjurken zijn mooi en geven je een magisch gevoel op deze speciale dag. Toch kan het leuk zijn om soms een ander kleurtje uit te proberen. Zachtroze is dé kleur van 2020 en super romantisch. Is het jou toch te heftig? Ga dan voor de allerlichtste variant die er bestaat. Zo heb je iets unieks maar is het toch niet te gewaagd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Strictly Weddings (@strictlyweddings) op

Veertjes

Ook de stoffen waarvan de jurken zijn gemaakt, veranderen steeds. Gladdere materialen waren vroeger de norm maar steeds vaker zien we jurken die de grenzen verder leggen. Dat is ook van toepassing met veertjes: de combinatie lijkt vergezocht maar past perfect bij een mermaid model én het dromerige idee van een bruiloft

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Adrianna Papell (@adriannapapell) op

Mouwen

Het zit 'm soms in de kleine dingen en mouwen is daar onderdeel van/ Voel je op je speciale dag als Assepoester of Belle met speciale mouwtjes. De keuze is zeer uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan pofmouwtjes, wat weer helemaal terug van weggeweest is, of langere mouwen die gemaakt zijn van kant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wild At Heart Bridal (@wildatheartbridal) op

Welke jurk laat jouw hart sneller kloppen? 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top