Fashion

Trend report: Jewelry

Het maakt niet uit welk jaar, trend of designer du jour, van spring jewely trends worden wij altijd enthousiast. Een injectie van fresh jewelry kan je outfit laten shinen net als een paar schoenen of it-bag dat kan. Dit jaar zijn er een paar thema's waar we niet omheen kunnen of willen. Van enorme tribal like sieraden met edelstenen tot sexy franje oorbellen. Bling for all!

De laatse paar seizoenen zijn de sieraden on steroids. Niet dat er iets mis is met een fijne statement necklace. Dit seizoen vielen vooral de edelstenen op. Deze werden verwerkt in kettingen, armbanden en ringen.

cabochon

Proenza Schouler en Bottega Veneta

Chanel, Louis Vuitton, en Dior hadden allemaal de Art Deco-meets-'70s vibe met oorbellen en kettingen met fringe. Als tegenhanger van al de romantische sieraden zagen we ook veel simpele zilver en gouden sieraden in geometrische vormen.

Perspex is hot, niet alleen in schoenen en tassen maar ook in de sieraden wordt er gebruik gemaakt van dit jaren 60 materiaal. Karen Walker had plastic armbanden en Marni had fun perspex kettingen in de collectie.

perspex fringe

Louis Vuitton en Karen Walker

Op zoek naar wat nieuwe spring juweeltjes? Hier zijn twee fijne exemplaren.

asos ring fringe

Enamelled Ring With Metal Surround € 10, 50 Asos

Orelia Somer Stone And Chain Earrings € 23,62 Asos

Deel dit artikel
Back to top