Fashion

Trend Report: het witte strapless jurkje

Onze trend van deze week lijkt wellicht wat eenvoudig, maar draag je 'm op de juiste manier dan zie je er oogverblindend uit. Het is wat ons betreft een musthave voor deze zomer: het witte strapless jurkje.

Deze zomer mag het strapless jurkjes lekker kort en pittig vallen. Er zijn losse modellen verkrijgbaar met veel lagen en ruches, maar ook zie je veel silhouet-accentuerende exemplaren. Met een lekker zomers tintje staat deze jurk je nog net even wat beter. Draag er een mooie grove ketting bij, want die valt dankzij de open hals extra op.

Op de catwalk kwam het strapless jurkje bij veel grote modehuizen voorbij. Hierboven zie je een exemplaar van Karl Lagerfeld en Valentino voor de zomer van 2010.

De lijst met sterren die we spotten in een wit strapless jurkje is oneindig. Hierboven de vier opvallendste van Demi Moore, Emma Watson, Beyonce en Nicole Richie.

Ben je overtuigd van deze zomerse trend en wil je zelf een wit strapless jurkje aanschaffen? Dan kun je terecht bij Netaporter voor de duurdere modellen, zoals deze jurkjes van Lanvin en Emilio Pucci.

Laat je budget zulke grote uitgaven niet toe, kijk dan eens bij de webshop van AsosDaar vonden wij ondere andere deze twee varianten van het witte strapless jurkje, met een leuk prijsje onder de honderd euro.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top