Fashion

De zomer musthaves volgens Rachel Zoe

Nog even en het is officieel lente. We kunnen dus echt gaan beginnen met het aanschaffen van een nieuwe garderobe.Celebrity stylist Rachel Zoe vertelt welke items je zeker in je kast moet hebben hangen.

Rachel Zoe toonde onlangs haar musthaves voor de lente. Het zijn vijf totaal verschillende items, alle vijf zijn ze veelzijdig, glamorous en redelijk tijdloos.

1.     Een wit colbertjasje, volgens Rachel geschikt voor overdag én ‘s avonds.

2.     Een schoen met sleehak. ‘Nude is the new black for spring’, aldus Rachel.

3.     Een zwart leren jasje. Rachel: ‘Draag het met een goede spijkerbroek of over een leuk jurkje. Ga nog iets verder door de jurk met een opvallende ketting en hoge hakken te combineren. Ba-na-nas!’

4.     Een opvallend accessoire. Deze Chloe armband maakt een outfit bestaande uit een simpele jeans en een eenvoudig T-shirt toch heel bijzonder. ‘En opvallende accessoires hoeven niet alleen ‘s avonds gedragen te worden’, aldus Rachel.

5.     Een kleurrijke sjaal. Rachel: ‘Het is tijd om kleuren op allerlei manieren te omarmen dus waarom sla je niet zo’n kleurrijke sjaal om? Met een opvallende sjaal breng je een eenvoudige outfit in een handomdraai tot leven.’ (Tess)

 

Deel dit artikel
Back to top