Fashion

FS Favorites: pantalons en pastelkleuren

In FS Favorites licht Fashionscene elke week twee trends uit. Wat is of wordt hip en is een musthave voor jouw garderobe? Welke trends kun je absoluut niet aan je voorbij laten gaan? Deze week: pantalons & pastelkleuren.

Pantalons

Een pantalon in een neutrale kleur als beige, grijs of lichtbruin is momenteel echt een musthave. De pantalons staan super-elegant en zijn op tal van manieren te combineren. Draag er bijvoorbeeld een wijdvallende blouse op of een pastelkleurig vestje.

Een pantalon met plooien, zoals hiernaast, is extra mooi. Kies bij voorkeur voor een model dat naar beneden smal toeloopt en draag er altijd een mooi hakje onder.

[Vionnet]

Pastelkleuren

Lichte pastelkleuren gaan we aankomende zomer nog veel zien. Daarbij is het combineren van verschillende pasteltinten in een look helemaal zo gek nog niet. Wat ook mooi is, is het mixen van pasteltinten met natuurlijke, lichte tinten als wit, beige en lichtbruin. Onder het vestje, dat hiernaast is afgebeeld, kun je het best een witte top of een wit T-shirt dragen. En eigenlijk past het vestje ook prima bij bovenstaande broek van Vionnet. Accessoires van hout en andere natuurlijke materialen maken de look helemaal af!

[Bottega Veneta]

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top