Fashion

De broek die Françaises in 2020 niet over kunnen slaan

De broek die Françaises in 2020 niet over kunnen slaan

Wij zijn gek op spijkerbroeken, en dat blijven we. Toch is het geen slechte zaak om verder te kijken en dat dachten Françaises waarschijnlijk ook. Naast hun geliefde jeans zien we steeds vaker andere soorten broeken die de show stelen. Vooral tijdens de coutureweek in Parijs wisten we het zeker: de spijkerbroek krijgt een concurrent. 

Als er één ding is die Françaises blijven doen dan is het trendsetten. En dat is best logisch. Met de hoofdstad Parijs, de modemetropool van de wereld, is het aannemelijk dat Françaises precies weten wat hot en not is. En zo ook met deze broek: wordt deze de nieuwe favoriet? 

De broek waar alle Françaises van houden

De pantalon is al een tijdje in trek en wij snappen goed waarom. De broek past bij vrijwel alles en geeft je outfit een heel andere finish dan een spijkerbroek je kan geven. Ook qua kleur kan je met een pantalon alle kanten op. Match je pantalon met een blazer of draag de pantalon met je favoriete trui. Wij verzekeren je dat je outfit een chique touch zal hebben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monica de La Villardière (@monicaainleydlv) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Géraldine Boublil (@erinoffduty) op

Het is niet raar dat de pantalon juist nu in trek is als je kijkt naar de rest van de trends. Zachte kleuren, alternatieve stoffen en neutraal gekleurde schoenen domineren het straatbeeld anno 2020. Natuurlijk past een spijkerbroek hier prima bij; onze geliefde jeans passen natuurlijk overal bij. Maar een pantalon is in steeds meer populaire 2020 outfits de juiste keuze, dit omdat het je outfit zachter en verfijnder maakt. Niet alleen Françaises zijn gek op het kledingstuk. In Kopenhagen maar ook ons eigen Amsterdam is de pantalon veelvuldig te spotten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grece Ghanem (@greceghanem) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FUNDA CHRISTOPHERSEN (@fundachristophersen) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Broek (@stephaniebroek) op

 

In ander nieuws: het joggingpak is helemaal on trend in 2020 en zo draag je 'm

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top