Fashion

FS Favorites: jumpsuits en camee

In FS Favorites licht Fashionscene elke week twee trends uit. Wat is of wordt hip en is een musthave voor jouw garderobe? Welke trends kun je absoluut niet aan je voorbij laten gaan? Deze week: jumpsuits en camee.

Jumpsuits

Je moet er wel wat lef voor hebben, maar als je in deze jumpsuit de straat op durft, is dat wel super cool! Zoals altijd koos Matthew Williamson voor gave kleuren. Ook voegde hij een slangenprint toe. We love it!

Wat mij betreft is er niets lekkerder dan het dragen van een jumpsuit in de zomer. Een jumpsuit zit lekker los en is absoluut fashionable. Je kunt er overdag mee naar het strand en door wat extra sieraden en een paar hoge hakken toe te voegen, kun je er zo mee door naar een hippe club.

[Matthew Williamson]

Camee

Als we een favoriete sieradentrend zouden moeten kiezen, was dat camee. De afbeeldingen van (voornamelijk) dames in relief zijn al eeuwenoud en worden vaak als Victoriaans bestempeld. De laatste tijd zijn ze als vintage sieraden weer helemaal terug. Je ziet de hangertjes momenteel aan kettingen, armbanden, ringen en oorbellen, gecombineerd met brons, goud of zilver.

De versie hiernaast met meerdere bedels is zeer geslaagd, maar ook een lange dunne ketting met een cameehanger is al superstijlvol.

[Mawi]

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top