Fashion

Swarovski ‘Alice In Wonderland’ collectie

Ter ere van de lang verwachte Walt Disney-film Alice In Wonderland heeft Swarovski een speciale collectie sieraden gemaakt.

Je wordt meegevoerd naar de wereld van ‘Underland’ om kennis te maken met de prettig gestoorde personages uit de nieuwste film van Tim Burton.

Het pronkstuk in de collectie is de ‘Sparrow’ hanger, geïnspireerd door de hanger om de hals van Alice, in de film gespeeld door Mia Wasikowska. De hanger bestaat uit een kettinkje met ronde schakels met een rozegouden toplaag en een Smoked Topaz kristal met in het midden een kleine zwaluw.

De ‘Queen of Hearts’, gespeeld door Helena Bonham Carter, staat symbool voor de hanger en ring uit het thema ‘Queen of Hearts’, met een uitgesneden hart en rode miniatuurkristallen.

Daarnaast zien we andere details, zoals speelkaarten, schoppen en harten symbolen, garenklosjes, scharen, katten, bloemen, konijnentjes, trompetten, een theepot en theekopje, een gebakje en lepeltje en zelfs een besuikerde donut.

Zie ook: www.bullesdecouleurs.com/swarovski/alice/index.html voor meer foto’s én de trailer van de film!

De collectie ligt vanaf maart in de Swarovski winkels, zie de website voor de adressen! Ik vind deze collectie echt geweldig, wat jij? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top