Fashion

FS Favorites: strikken & military jackets

In FS Favorites licht Fashionscene elke week twee trends toe. Wat is of wordt hip en is een musthave voor jouw garderobe? Welke trends kun je absoluut niet aan je voorbij laten gaan? Deze week: strikken en military jackets.

Strikken

Strikken zijn hot! Ze vormen de perfecte finishing touch op diverse outfits en maken je look in een handomdraai extra vrouwelijk.

Kies voor een top, een jasje of een jurk met strikdetail.

De strikken staan mooi om je middel, rond de hals of op de schouders van een kledingstuk. Ga voor een mooi gevormde strik die goed in model blijft, dan is jouw outfit helemaal af!

[ Fendi ]

Military jacket

Legerinvloeden zijn al een tijdje erg hip. Met name de militaire jasjes zien we overal in het straatbeeld terug. Zeker sinds de dood van Michael Jackson zijn de militaire jasjes niet aan te slepen.

Ga jij voor de military look? Koop dan een passend model en combineer dat met een skinny jeans, zodat de outfit niet te mannelijk wordt.

De nieuwste collectie van Balmain barst weer van de military jackets (mét franjes op de schouders) en ook D&G ontwierpen het prachtexemplaar hiernaast.

[D&G]

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top