Fashion

Swarovski SS/2010

Komend voorjaar staat bij Swarovski het element ‘water’ centraal. Volgens het sieradenmerk is dit hét nieuwe luxe-element in een wereld waar men steeds meer zijn best doet om het milieu te beschermen. De collectie bevat een aantal kleurrijke juweeltjes om bij weg te dromen…

‘Out of the Blue’ is het tweede deel van de trilogie ‘Beyond Nature', waar de natuur centraal staat. Voorjaar 2010 staat volledig in het teken van water met als resultaat een kleurrijk eerbetoon aan biodiversiteit en al het moois wat er in het water leeft. Begin je al te watertanden?

Swarovski Swarovski

De collectie bestaat uit drie variaties als ‘Beauty Drops’, ‘Marina Blue’ en ‘Sea, Light and Fun’. De eerste bevat een lang collier met kleine kristallen en een ketting, die is geïnspireerd op de vloeiende bewegingen van een kwal. Dit exemplaar bevat allemaal kleine gekleurde kristalletjes in rood en blauw.

Liquid Lagoon

Het koraalrif was de inspiratiebron voor de ‘Marina Blue’-lijn. Koralen en schelpen komen terug in de sieraden. Zo zien we een collier met kristallen blauwe druppels, een ring die verdacht veel weg heeft van een vis en eentje omringd met koraaltakken.

Ketting Ketting

De laatste lijn is de ‘Sea, Light and Fun’. Een vrolijke en kleurrijke collectie met verschillende poppetjes. Persoonlijk is dit mijn favoriet! We zien kettingen met bedels, die op een krab, een octopus en een kleine kleurige vis lijken, vrolijke armbandjes van touw en een kittige ketting. Ook de ‘Lychee’-vishanger mag zeker niet ontbreken in je sieradendoos. Hiervoor is een Chinees geluksvisje de grote inspiratiebron. Deze vinden we in kettingen, oorhangers, een ring en een schakelarmband. Een beetje geluk is zeker niet weg!

Ketting Ketting

Vis Oorbellen

Wat vind jij van de voorjaars-zomercollectie 2010? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top