Fashion

Fashion update week 27

Van het huwelijk van topmodel Kate Moss tot modeblog van Olivia Palermo. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met noemenswaardige en de leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* Het internet stond vol van de huwelijken van vorig weekend, waaronder die van Kate Moss en Jamie Hince. Terry Richardson schoot nog wat afterparty pics, waarin te zien is wie er allemaal aanwezig waren. Maar Kate's huwelijk heeft ook een grote invloed gehad op haar 13-jarige zusje Charlotte. Zij is namelijk gespot door Carol White - die ook Naomi Campbell heeft gescout - zij zegt namelijk "The littlest Moss has got what it takes".

charlotte 

* Olivia Palermo zegt dat ze met een eigen blog komt. Maar of wij dat moeten geloven, dat weten we nog niet. Maar aangezien ze een fan-tas-ti-sche stijl heeft, kunnen wij niet wachten op de vele fashionpics! 

* Fashiondesigner Calvin Klein (67) en zijn modellenvriend (21) zijn uit elkaar. Shocking news zou je denken. Maar gezien het leeftijdsverschil is het voor ons geen grote verrassing. 

calvinklein

* Amazon Muse en Freja Beha Erichsen zijn druk aan het daten. Een grote verrassing, maar ook weer ontzettend leuk. Helemaal als we nagaan dat ze laatst samen gefotografeerd zijn foor Terry Richardson. Zijn toen de eerste vonken over gesprongen?

* Dior krijgt de volle laag op de haute couture fashion show. De show was misschien niet zo erg als de media ons doen denken, maar een knallend einde zat er niet in. Dat komt vast omdat John Galliano niet meer in the house is.

* Britt Dekker - winnares van Echte meisjes in de jungle - komt met een eigen kledinglijn. Maar als we nagaan dat Britt gaat samenwerken met het bedrijf dat ook Gerard Joling zijn kledinglijn tot stand heeft gebracht, hoeven we er dus niet veel van te verwachten.

* De nieuwe collectie van United Nude is deze week bekend geworden en stikt weer van de prachtige pumps en sandals. Fashionscene's favorite: de pump met te gekke houten hak.

un

* Kate Moss schittert weer in de campagne van haar eigen tassenlijn voor Longchamp. Zal het topmodel nu ze getrouwd is gaan minderen met haar modellenbestaan?

kate

Welk nieuwtje van afgelopen week had jij echt niet willen missen?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top