Fashion

Fashionscene’s social media kanalen

Als vaste Fashionscene bezoeker word je dagelijks op de hoogte gehouden van alles wat er toe doet in de mode business. Maar wij hebben nog meer middelen in petto om je continu te informeren over onze laatste winacties, insider scoops en streetstyle kiekjes. Maak snel kennis met onze Facebook, Twitter en YouTube pages!

Winacties, live verslag van evenementen, previews, exclusieve backstage foto's, extra nieuwtjes, FashionsceneTV filmpjes en ga zo maar door... De redenen waarom onze Facebook, Twitter en YouTube pagina's een bezoekje waard zijn, zijn er genoeg. Wij lichten onze social media kanalen nog eens extra voor je uit.

fashionscene's social media kanalen plaatje model met blackberry

Twitter

Zo'n beetje iedere politicus, artiest en ieder ander Belangrijk Persoon heeft er eentje: een Twitter account. En natuurlijk sturen ook wij de nodige fashion tweets de lucht in. Tijdens mode events twitteren we -inclusief Twitpics- ter plaatse en de nieuwtjes van de homepage zijn allemaal op onze Twitter account te vinden. Dus volg ons via Twitter en schroom vooral niet een Twitter-praatje met ons aan te gaan!

De meesten van jullie zijn waarschijnlijk wel bekend met de Twitter slang, maar voor alle newbies hebben we nog even wat belangrijke termen op een rijtje gezet:

Hashtag

(#): hiermee geef je aan over welk onderwerp jouw tweet gaat. Als je bijvoorbeeld een Twitterbericht over Fashionscene.nl wilt versturen, typ je #FashionsceneNL achter je tekst. Dit is vooral handig voor de mensen die graag gebruik maken van Twitter's zoekfunctie. Want als je vervolgens op #fashionsceneNL zoekt, verschijnt er een overzicht met alle tweets over hetzelfde onderwerp.
Mention (@): als je met je mede-Twitteraars wilt delen met wie je bent, waar je bent of als je iemand gewoon wilt noemen, gebruik je het welkbekende apenstaartje. Typ vóór de gebruikersnaam van de twitterende medemens die je wilt noemen (het kan ook een bedrijf zijn) een apenstaartje, en diegene krijgt een notificatie dat hij of zij door jou is genoemd in een tweet.
Retweet (RT): retweeten komt op hetzelfde neer als een mail naar iemand doorsturen. Het doorsturen van een leuke/opvallende/grappige tweet naar één of meerdere van je followers, kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien: RT @(gebruikersnaam) Meld je aan voor de Fashionscene nieuwsbrief!

fashionscene twitter account prinscreen 500

Fashionscene's Twitter account.

Facebook

Na het liken van Fashionscene op Facebook, wordt niet alleen je online vriendenlijst langer. Als lid van onze Facebook pagina maak je namelijk regelmatig kans op fashionable prijzen, zie je de mooiste inspiratiebeelden voorbij komen en kun je jouw mening over de geplaatste artikelen en foto's met ons en andere bezoekers delen. Omdat we natuurlijk niet álles op de homepage plaatsen, plaatsen we ook regelmatig korte nieuwtjes die net op de redactie binnen zijn gekomen. Als dat allemaal niet likeable is...

fashionscene facebook account printscreen

De Facebook account van Fashionscene.

YouTube

Op ons YouTube kanaal vind je onder meer zo'n beetje alle afleveringen van FashionsceneTV. De veelzijdige presentatrices van dit Net5-programma hebben onderonsjes met Nederlandse modegrootheden als Addy van den Krommenacker en Olcay Gulsen, doen verslag van bijvoorbeeld de Arnhem Fashion Week en brengen lanceringen van nieuwe kledinglijnen voor je in beeld.

fashiosncene youtube kanaal printscreen 500

Volg Fashionscene dus @

www.twitter.com/FashionsceneNL

www.facebook.com/FashionsceneNL

http://www.youtube.com/FashionsceneNL

En ben je nog niet lid van onze wekelijkse nieuwsbrief? Meld je er dan als de wiedeweerga voor aan op onze homepage! Want in dit wekelijkse mailtje vind je de highlights van de voorgaande week op het gebied van fashion nieuwtjes, trends, celebs en (online) shopping. Door op één van de vlakken te klikken, word je direct doorverwezen naar het gewenste artikel op de website.

fashionscene nieuwsbrief printscreen

Onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je met één klik op de knop in je inbox.

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top