Fashion

Heidi Klum geeft online modeadvies

Heidi Klum is topmodel, designer, presentatrice, moeder van vier, echtgenote en heeft een eigen parfum. Je zou denken dat ze haar handen hier vol aan heeft, maar het lijkt er op dat de 37-jarige Heidi hiernaast nog alle tijd van de wereld heeft. Ze start namelijk een eigen website met fashion- en beautyadvies!

heidi

Seen it. Done it. Met zo’n indrukwekkende CV kun je wel zeggen dat Heidi weet waar ze over praat. Met bijna twintig jaar ervaring als model en als presentatrice van programma’s als Project Catwalk en Germany’s Next Topmodel heeft ze veel kennis op gedaan die ze met ons gaat delen op haar eigen website.

Op de site vind je trends, style files en beautytips zoals ‘Top Ten under $10’ en ‘The Warm Weather Look’. Daarnaast post ze elke dag haar ‘Look of the Day’ met daarbij wat uitgezochte fashion items om Heidi’s look for less te krijgen.

heidi heidi

Grappig detail: hoewel menig beroemdheid de deur niet uit gaat zonder make-up, showt Heidi Klum haar leukste outfits all natural met een lichtelijk warrig kapsel. Ze is ook zo lekker gewoon!

Maar dat is niet alles: binnenkort wordt de website uitgebreid met advies voor relaties, het ouderschap, lifestyle en gezondheid. Kun jij wel wat advies van Heidi Klum gebruiken? Neem dan een kijkje op haar website.

(Tekst: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top