Fashion

Pamela Love voor Topshop

Wij zijn al een tijdje smitten voor de sieraden van Pamela Love. De Amerikaanse ontwerpster maakt stoere sieraden met een randje romantiek. De unieke jewels met veel symboliek zijn stuk voor stuk wishlist materiaal. De sieraden van de ontwerpster du jour hebben wel als nadeel dat ze een kleine krater in je bankrekening slaan. Nu is dat probleem opgelost aangezien Love voor Topshop een collectie gaat ontwerpen.

Pamela Love

Pamela Love

Toen Pamel Love afgelopen september front row zat bij de Topshop Unique show hoopte wij al stiekem op een collab tussen de twee. Na wat geruchten is de samenwerking nu door Love bevestigd. Op Twitter post de designer een artikel over haarTopshop samenwerking in de Amerikaanse Vogue.

Vogue Magazine

Het getwitterde artikel uit het april nummer van Vogue Magazine

Vanaf eind april zijn de lovely sieraden bij de Britse keten verkrijgbaar. De collectie zal bestaan uit een vijf items inclusief dreamcatchers, veren, pijl en boog en haar herkenbare antieke feel. Wij hopen ook op wat badass sieraden met klauwen en spikes.

claw

Musthave claw bangles van Pamela Love

Topshop heeft gevoel voor samenwerkingen waar wij gelijk "need it" bij denken. Eerdere samenwerkingen zoals die met Chrisopher Kane, Kate Moss en Markus Lupfer vielen ook al erg in de smaak.

Deel dit artikel
Back to top