Fashion

Make-uppen met Topshop

Hoera! We kunnen niet alleen fijne schoenen, kettingen en leuke jurkjes kopen bij Topshop, ook op de make-up afdeling kunnen we vanaf nu losgaan. Topshop heeft twee make-up lijnen gelanceerd en er is volop keuze uit verschillende nagellakjes, lippentstift en oogpotloodjes.

Lizzie Dawson ontwierp de make-up collectie voor Topshop. Het is geen standaard make-up: gekke kleuren, veren en glitters zien we terug in de lijn. “We hebben deze lijn met ontzettend veel plezier ontworpen en het past precies bij het unieke topshop meisje." De make-up lijn bestaat uit een trend- en basis collectie. De trend collectie verandert iedere drie maanden en bevat de nieuwste make-up trends regelrecht vanaf de catwalk. De basis collectie bevat essentiële bronzers, foundations, mascara en andere basis producten.

Ook de verpakking is superschattig en het lijkt alsof iemand met een stift elk product heeft beklad. Topshop laat elk meisje er weer ‘top’ uitzien met deze collectie.

Topshop

Make-up

Topshop

Topshop1

Een leuk extraatje, bij aanschaf van drie producten krijg je een limited edition make-up tas cadeau….Waar wacht je nog op?

(Vita)

Deel dit artikel
Back to top