Fashion

Mode Marché 7 op AIFW

Mode Marché zal voor haar zevende editie neerstrijken op Amsterdam International Fashion Week. Dé stock sample sale van Nederland is een initiatief van Iconique Fashion Magazine en Stylevation Army, en vindt dit jaar plaats op een steenworp afstand van de catwalkshows.

Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland. Het shopping evenement is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door de organisatie met veel zorg samengesteld.

Mode Marché vindt dit keer plaats in Zuiveringshal Oost van de monumentale Westergas Fabriek; direct naast de catwalkshows… Het is allemaal te doen op zaterdag 30 januari. Van 12:00u tot 13:00u is het VIP Shopping Hour, en van 13:00u tot 17:00u toegang voor 2 euro aan de deur.

Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder terecht en krijgen ook een goodiebag. Zien we jou daar? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top