Fashion

Zinloze designeritems

Soms weten designers van gekkigheid niet meer wat ze moeten ontwerpen. De collectie zit vol met jurkjes, de trenchcoat is ook al honderd keer gemaakt en de tassenlijn komt hen ook wel de neus uit. Dus wat doe je dan als creatief brein? Je gaat héle zinloze items ontwerpen. En hangt daar een belachelijk prijskaartje aan. Tsja...

Gucci inpakpapier. Kosten £135 per twee velletjes. Vast duurder dan het cadeau wat er in zit...

Een prachtig knuffelpaard van Frans modehuis Hermès. Je bent wel $450 armer, maar à la.

Een USB stick van Dior. Geen idee wat -ie kost, maar hij is vast meer waard dan een tientje. Zinloos ten top, want je stopt zo'n stickie toch maar achter in je pc?!

Dol op zilver bestek, maar wil je wel 'ns wat nieuws? Ontwerper Christofle (wie kent hem niet?) kwam met een besteksset met bont. Dat is nog eens decadent dineren, maar geen echt bont aan mijn tafel, hoor! Daarnaast kosten ze ook nog eens $265 per stuk. Niet per set, maar per vork...

Ben je aanwezig bij menig modeshow en wil je wel alle trends oppennen? Dan moet je natuurlijk absoluut een fashionable notebookje hebben. Deze van Prada is Miucca's persoonlijke favoriet, en kost niet minder dan $295.

Modelabel Tod's maakt prachtige tassen en is befaamd om de bootschoentjes. En die kun je ook voortaan aan je sleutelbos hangen! En ach, je hebt er al een voor een schijntje: 70 pond.

Als je nog geen kinderen hebt, kun je er vast een neefje of nichtje blij mee maken. Of ga er gewoon zelf in zitten, want deze Mini Mercedes van $425,- is zonde om ongebruikt te laten staan, toch?

Ik ga niet zeggen dat pennen zinloos zijn, want dat zijn ze niet. Maar $1540 neerleggen voor een ballpointje, vind ik wel ver gaan. Deze van Louis Vuitton heet, heel sjiek "Cargo Alligator Fountain Pen". Met echt krokodillenleer, dus.

En, vind jij deze designeritems ook zo nutteloos, of zou je er wel iets van willen hebben? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top