Fashion

Rachel Zoe lanceert boek

‘Lekker neerploffen op de bank met een goed boek’ zal nooit uit mijn mond komen. Bij mij hoef je niet aan te komen met een boek van Harry Potter, Lord of the Rings of een andere fantasiebestseller.

Style from A to Zoe: The Art of Fashion, Beauty, & Everything Glamour

Ik ben geen lezer, laat staan zo’n dikke pil. Ik ben maar een simpele ziel, doe mij maar een luchtig roddelblaadje, fascinerende foto- en/of modeboeken. In oktober brengt Rachel Zoe een boek uit die onder mijn soort lectuur valt. De Hollywood styliste van onder andere Mischa Barton, Demi Moore en Liv Tyler maakt haar boekdebuut met ‘Style from A to Zoe: The Art of Fashion, Beauty, & Everything Glamour’. De inhoud van de 192 pagina’s tellende bundel lijkt me wel duidelijk.

Op dit moment is de 35-jarige outfitdealer in Parijs voor de fashion week, maar ze zit al 6 weken in Europa voor talloze fotoshoots en andere projecten. Tussendoor is Zoe ook actief met de voorbereidingen van haar boeklancering in New York en Los Angeles.

‘Style from A to Zoe: The Art of Fashion, Beauty, & Everything Glamour’ door Rachel Zoe, ISBN nummer: 0446579998 en 978-0446579995. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top