Beauty

6x weg met je doffe huid

6x weg met je doffe huid

Tijdens deze zomerse dagen is het heerlijk om geen make-up te dragen. Zo krijgt je gezicht ook een kleurtje. Vind je het niet fijn om zonder een laagje foundation door het leven te gaan, omdat je bijvoorbeeld een wat doffere huid hebt? Wij geven je 6 tips om je huid weer te laten stralen. Benieuwd? Lees ze hieronder.
 

 1 Gezonde vetten

Breng je Omega 3 gehalte op pijl, dit kun je doen door capsules te nemen of gezonde vetten te eten, zoals avocado en noten. Het zorgt voor een gehydrateerd en stralend gezicht.

 2 Exfoliëren

Exfolieer of crub je huid één tot twee keer in de week. Zo verwijder je dode huidcellen en oude make-up resten die zorgen voor die doffe uistraling. 

 3 Mask on

Verwen jezelf met een masker! Dit voedt je huid en geeft onzuiverheden rust om te herstellen. 

 4 Pak je rust

Wanneer je een stressvolle periode hebt, kan het zijn dat je gezicht minder straalt. Het is daarom belangrijk dat je genoeg rust neemt. Zorg dat je minimaal acht uur per nacht slaapt en plan een of meer avondjes voor jezelf in. Wanneer je genoeg rust en lekker in je vel zit, straal je dat ook uit!

 5 Smeren

Dagcrème en nachtcrème zijn key voor een glanzende huid. Nachtcrème voedt je huid tijdens je slaap en ook overdag kan je huid wel wat hulp gebruiken. Tip: gebruik dagcrème met een SPF, dan word je huid gelijk beschermd tegen de zon! 

 6 Make-up is always the answer

Vind je dat je huid na dit stappenplan nog niet genoeg straalt? Make-up is altijd een optie. Breng highlighter aan op je gezicht en je zult zeker stralen.

Time to shine!

 

Beeld: Instagram, @lorealskin

 

Deel dit artikel
Back to top