Gezichtsverzorging

Deze trucs heb je nodig om een stralende en dewy skin te krijgen

Deze trucs heb je nodig om een stralende en dewy skin te krijgen

Tegenwoordig hoef je echt geen dure gezichtsbehandeling te nemen om elke ochtend een stralende huid te hebben. Er zijn genoeg producten om je dewy skin look te perfectioneren. Houd die handen op de knip en pak het slim aan.

Je huid werkt in mysterious ways: wat voor de één wonderen doet, heeft bij de ander geen verschil. Toch zijn er bepaalde trucs die op de lange termijn voor een stralende en dewy skin zorgen. Probeer het uit en kijk wat voor jou werkt zodat ook jij gedag kan zeggen tegen je doffe huid. 

1. Drink water

Je word er kapot mee gegooid, we know. Toch is en blijft het belangrijk om veel water te drinken voor een stralende en frisse huid. Bovendien houd water je huid vochtig, iets wat zeker in de herfst en winter geen overbodige luxe is. 

2. Ga een uurtje eerder naar bed

In je slaap ondergaat je huid een soort van metamorfose. Je huid herstelt zich van de dag en bouwt zichzelf weer op. Als je een uurtje eerder naar bed gaat, help je je huid zich te herstellen. En dat is niet alleen maar fijn voor je velletje maar zeker ook voor jou!

3. Ga sporten

Tijdens het sporten is je huid ook in de weer: giftige stoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen komen op hun bestemming. Als je sport neemt de doorbloeding van je huid toe en komt dit hele proces op gang. Een work-out werkt ook tegen stress en laat dat nou een echte dealbreaker zijn voor een stralende huid!

4. Geef jezelf een gezichtsmassage

Wanneer jij jezelf een gezichtsmassage geeft, krijgt de bloedsomloop in je gezicht een boost. Je begint met een schone huid en maakt ronddraaiende bewegingen over je gezicht heen. Duw de huid bij je wangen altijd omhoog want als je dit de andere kant op doet dan krijg je op lange termijn misschien hangwangen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Danielle Collins (@faceyogaexpert) op

5. Deppen, niet vegen

Wanneer je gezicht vochtig is na het wassen en je de huid droogmaakt, kun je beter deppen dan vegen. Dit voorkomt rimpels en laat je huid al het vocht opnemen. Ook geeft dit je een stralende en dewy look zonder dat je er iets voor hoeft te doen!

6. Zuig op een ijsklontje 

Ben je super vermoeid maar moet je nog even door? Zuig op een ijsklontje! Door te zuigen op een ijsklontje stimuleer je je bloedsomloop rond je lippen en wangen en zie je er gelijk een stuk minder moe uit!

7. Probeer liquid highlighter

Voor the girl on the go: probeer liquid highlighter. Dit beautyproduct is onmisbaar als je met behulp van make-up een dewy skin look probeert te maken. Highlighter doet ook wonderen wanneer je het zonder andere producten gebruikt. Breng de liquid highlighter met vegende bewegingen op de brug van je neus, wangen, voorhoofd en kin aan. Voor extra punten: gebruik de liquid highlighter als oogschaduw voor stralende ogen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @beautybynate op

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top