Beauty

De gloednieuwe, zomerse collectie van OPI is een Californian dream

Nagellakmerk OPI heeft een nieuwe collectie gelanceerd en wij zijn helemaal verliefd! De lijn, genaamd California Dreaming, bevat wel 12 nieuwe lakjes met een palet van heel veel zomerse, roze kleuren (en één granietkleurige grijs) die je meteen laten verlangen naar de zomer. 

Alle 12 deze vrolijke kleurtjes zijn uitsluitend verkrijgbaar in ‘Infinite Shine' voor een glimmende finish met super hoge glans en variëren van felrood en oranje tot zachtroze, nudekleuren en een karamelkleurige metallic nagellak.  

“Ik haal mijn inspiratie altijd uit fashion, food en reizen en Californië’s unieke mix van culturen, smaken en een gevarieerd landschap dienen als een constante bron van creativiteit”, vertelt Suzi Weiss-Fischman, de Brand Ambassador en medeoprichter van OPI. “De California Dreaming collectie biedt een prachtige lijn van nudes tot bordeautinten, met goud en antraciet – ideaal voor nail art en spannende combi’s. Je krijgt een voorproefje van de schoonheid die overal te vinden is in The Golden State.”

De gehele collectie is verkrijgbaar vanaf komende maandag, 15 mei, dus bereid je bankrekening maar alvast voor! Bekijk alvast wat verschillende beelden hieronder. 

 

The warm hues of the West Coast is what inspired the shades of our #OPICaliforniaDreaming collection ☀️

Een bericht gedeeld door OPI (@opi_products) op

 

Een bericht gedeeld door OPI (@opi_products) op

Beeld thumb: opi.com

Deel dit artikel
Back to top